vineri, 5 martie 2010

Why waste a second not loving who you are?




Fiecare melodie inseamna ceva anume pentru cel care o asculta. Desi nu am pistrui, cantecul asta parca vorbeste..ei bine, despre indoielile pe care le am din cand in cand. Sper sa ajung intr-o zi, peste ani, sa pot spune: But that was a while ago
This girl has got stronger
If I knew then what I know now
I would have told myself don't worry any longer it's OK"

La urma urmei, nu conteaza cum aratam...Nu atat de mult precum aceasta societate indreptata spre consumism ne face sa evaluam notiunea de "frumusete". Trebuie sa-si vanda produsele, si isi gasesc consumatori atat de usor...Conteaza ceea ce suntem in stare, ceea ce stim sa facem. Cat te poti folosi de o frumusete de suprafata, de plastic, ca sa atragi lumea si sa obtii ce vrei? Zece minute, o luna, zece ani? Daca, dincolo de frumusetea asta nu e nimic special, oamenii isi vor da seama de asta, in cele din urma. Trebuie sa ne ingrijim, sa fim placuti vederii si sa avem un anumit stil al nostru, dar...Sa nu ne oprim doar la asta. E ca si cand am face curat intr-o incapere doar la suprafata. E stralucitor. Nicio pata de mizerie. Nicio scama. Vecinii vin si spun: Ce camera frumoasa!" Dar, dincolo de ceea ce ochii lor pot vedea, sunt adunate toate lucrurile murdare, ori e un pustiu deranjant.
As vrea sa le spun tuturor tinerilor care se considera urati, or tuturor acelor oameni care nu au primit un chip placut: "Pentru ce nu-ti place ce vezi in oglinda? Pentru ce te consideri inferior? Trupul tau...Asa cum e, e al tau. Al trebui sa fii mandru de el. Esti unic." Sa-mi smulg cumva eul confuz, neincrazator in sine insusi, din acea multime, si sa-l scutur bine de tot. Sa-l invat sa aprecieze imaginea din oglinda.
Tu, oricine ai fi, oricum ai arata...Esti frumos..Atata timp cat stii sa iubesti.

You are beautiful...In every single way!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu